flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Київський окружний адміністративний суд

До уваги сторін судового процесу!

18 січня 2022, 15:51

 

Внаслідок кібератаки на низку державних інформаційних ресурсів, в тому числі і органів судової влади, з 13 на 14 січня 2022 року призупинено доступ до електронної пошти суду, сторінки суду на порталі «Судова влада», підсистеми «Електронний суд», функціоналу автоматизованої системи документообігу суду (в частині направлення рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, обміну вхідної та вихідної кореспонденцією), системи «Відеоконференцзв’язок» та «Бронювання систем відеоконференцзв'язку».

На сьогодні вже працює сторінка суду на порталі «Судова влада», електронна пошта суду та система «Відеоконференцзв’язок». При цьому, адміністратор Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи продовжує роботу щодо відновлення функціоналу підсистеми «Електронний суд», автоматизованої системи документообігу суду (в частині направлення рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, обміну вхідної та вихідної кореспонденцією) та системи «Бронювання систем відеоконференцзв'язку».

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалась з незалежних від суду причин, та використовувати альтернативні способи комунікації з судом – надсилати документи поштою або залишати в скринці за адресою вул. Петра Болбочана, 8.