flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Київський окружний адміністративний суд

СOVID-19: в ОАСК тривають карантинні обмеження

16 листопада 2020, 14:24

У зв’язку із тим, що серед працівників колективу Окружного адміністративного суду міста Києва підтверджуються нові випадки захворювання на COVID-19, в суді тривають карантинні обмеження. Зазначимо, що одразу після одержання інформації про підтвердження захворювання у співробітника суду, всім контактним особам рекомендується пройти тестування та до отримання його результатів залишатись на самоізоляції або перейти на дистанційну форму роботи. У корпусах суду встановлені безконтактні гігієнічні станції для дезінфекції рук, працівники забезпечені масками та рукавичками, а в приміщеннях суду постійно проводиться прибирання за допомогою спеціальних розчинів. Всі ці заходи вживаються адміністрацією суду для зниження вірогідності поширення хвороби серед співробітників та відвідувачів суду.

Просимо з розумінням поставитись до того, що через тимчасові карантинні обмеження в ОАСК припинено особистий прийом документів канцелярією суду (окрім тих, що пов’язані з виборчим процесом), суддям рекомендовано проводити судові засідання в режимі відеоконференції, а відеоконференції для учасників судових процесів інших судів наразі не проводяться.

Разом з тим, наголошуємо, що ОАСК, продовжує здійснювати правосуддя. Звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами можна за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду inbox@adm.ki.court.gov.ua, або залишити документи у скриньці для вхідної кореспонденції в корпусі, що по вул.Петра Болбочана, 8.

Вкотре звертаємо увагу на важливості дотримання рекомендацій для попередження захворювання на  COVID-19. Будьте уважними до свого здоров’я та своїх близьких!

 

Пресслужба Окружного адміністративного суду міста Києва